2015 –
Ejer af grønt- og viktualiehandelen Det lille Grønttorv

2012-2015
Deltager i diverse GUDP-projekter: Oplevelsesøkonomi i primærproduktionen, Netværk for Dansk Terroir, Dansk Ostehåndværk. I disse projekter har jeg udarbejdet kommunikationsstrategier, opbygget hjemmesider, layoutet, redigeret og bidraget med tekster til hvidbøger.

2004-
Freelanceskribent, har bl.a. leveret tekster til nyhedsbreve for DTU Food, bidraget med tekster til og redigeret diverse publikationer (årsberetninger, konferenceprogrammer mv) for DTU, Øresund Food Network og andre forskningsnetværk. Bidraget til strategiarbejde for Øresund Food Network. Udarbejdet hjemmesider for Øresund Food Network, Helsingør Domkirke m.fl. Skrevet artikler til Ingeniøren, Levnedsmiddelbladet og Plus Proces.

2000-2004
Kommunikationsmedarbejder, Levnedsmiddelcentret. Strategiarbejde, kongresplanlægning, hjemmeside, nyhedsbreve og pressearbejde i samarbejde med institutterne på DTU og KU.

1998-2000
Kommunikationschef, Institutrådet. Strategi, nyhedsbreve og pressearbejde for Institutrådet og for GTS-institutterne (Teknologisk Institut mfl.).

1996-2000
Informationsmedarbejder, Tele Danmark Udvikling.